Cégünkről

Honnan ered cégünk neve?

A GOD-MIN (GODÓ - MINőségbiztosítás rövidítése) KFT 2002-ben alakult meg hivatalosan, elsősorban, minőségirányítási rendszerek szaktanácsadása (rendszerek tervezése, bevezetése, auditálása, oktatása) témakörökben, melyet 2004-ben bővített EOS/ESD szaktanácsadói (oktatás, auditálás, kalibrálás, tervezés, minősítés) témakörökkel.

Ügyvezető tulajdonosunk

A cég vezetője (Godó Attila) több, világviszonylatban is jelentős cégnél (BRG, IBM, SCI, SANMINA-SCI) eltöltött sok éves EOS/ESD koordinátori tevékenységével mélyítette el szaktudását és tapasztalatát a témakörben. Feladata és felelőségi köre kiterjedt a teljes EOS/ESD rendszer kiépítésére, fenntartására, auditok és felülvizsgálatok végrehajtására, szükséges javító (megelőző) intézkedések koordinálására, egyes esetekben végrehajtására. Több éves (1998 óta tartó) gyakorlattal rendelkezik a kialakított és integrált EOS/ESD rendszerek auditálásában és felülvizsgálatában.


Tevékenységünk

A GOD-MIN rendszeres résztvevője külsősként végrehajtott (felkéréses alapú) EOS/ESD auditoknak, a referencia listában szereplő cégeknél.

Folyamatos és rendszeres szabványkövetést végez a cégünk a következő szabványcsoportoknál és intézményeknél (ISO/IEC, ANSI, IPS, JEDEC).

Cégünk rendelkezik a teljes mérési szolgáltatáshoz szükséges mérőeszköz parkkal, és biztosítani tudja a szabványokban előírt mérési metódusokat.

Főbb mérföldkövek