Tisztatér és technikai tisztaság kapcsolata

  • Tisztatér és technikai tisztaság kapcsolata képzés

  • Feltöltés alatt...

Kinek ajánljuk?

A Tisztatér és technikai tisztaság kapcsolata Képzést elsősorban az alábbi szakembereknek ajánljuk:

  1. Mérnökök és technikusok, akik a gyógyszeriparban, élelmiszeriparban, elektronikai gyártásban vagy más tisztatér-igényű iparágakban dolgoznak, és fejleszteni szeretnék ismereteiket a tisztatéri méréstechnikában.
  2. Tisztatéri vezetők és felügyelők, akik felelősek a tisztatér környezet minőségéért és a mérési folyamatokért, és szeretnék jobban megérteni a mérőtechnikát és a mérési eredmények értelmezését.
  3. Minőségellenőrzési és minőségbiztosítási szakemberek, akiknek fontos szerepük van a tisztatér minőségének fenntartásában és a szabványoknak való megfelelésben.
  4. Laboratóriumi munkatársak és analitikusok, akik a tisztatér környezetben végzik mérési és vizsgálati tevékenységeiket, és szeretnék javítani a mérések pontosságát és megbízhatóságát.

Azokat is bátorítjuk, akik még nem dolgoznak ezen iparágakban, de érdeklődnek a tisztatér mérési technikák iránt, hogy részt vegyenek a képzésen, mivel számos ágazatban hasznosítható ismereteket szerezhetnek a tisztatéri környezetről és mérőtechnikáról.

Tanúsítvány és vizsga


A képzés vizsgával zárul, amelynek sikeres teljesítése esetén a résztvevők tanúsítványt kapnak. Azok, akik a vizsgán 80%-ot vagy annál többet érnek el, a cég által regisztrált tanúsítványt kapnak. A 80%-ot el nem érő vizsga esetén a résztvevők részvételi igazolást kapnak. Az eredménytelenül vizsgázóknak lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására. 

Milyen módszerrel oktatunk?

Az előadások interaktív esettanulmányokkal és gyakorlati példákkal lesznek kiegészítve, hogy a rétvevők aktívan bevonódjanak a képzésbe és gyakorolhassák az elméleti ismereteket. 

Árajánlat kérése

A következő képzésre: Tisztatér és technikai tisztaság kapcsolata


Kapcsolódó képzések, szolgálatások