ESD programfelelős

ESD programfelelős 

I. ESD alapfogalmak

II. Az elektrosztatikus kisülés fizikája

III. ESD elleni védekezés

IV. Személyi ESD védelmi eszközök

V. ESD elleni védekezés (EPA terület kialakítása: elvárások, vizsgálatok, megengedett módszerek)

VI. ESD elleni védekezés (ESD védett munkaállomások, gépek, szerszámok és eszközök, tárolók, szállítók)

VII. Az ESD védelmi rendszer kialakításakor alkalmazandó szabványok (Az ANSI/ESD 20.20 és az IEC 61340-5-1 szabványok alapján)

VIII. ESD koordinátori alapfogalmak (Az ESD védelmi rendszer irányítói, felelősei, segítői és feladataik, ESD mérőműszerek és felszerelések

IX. ESD megfelelősségi mérések


Kinek ajánljuk?

.Az ESD program felelős képzésünkön résztvevők nem csak a szabványok legfontosabb elemeit sajátítják el, hanem gyakorlati megoldásokat is tanulnak, amelyeket sok éves tapasztalatunk során gyűjtöttünk össze. Ezáltal a résztvevők nem csak elméleti tudással rendelkeznek, hanem olyan konkrét megoldásokkal is, amelyek valós helyzetekben alkalmazhatóak.

Az ESD program felelős képzésünkön résztvevők nem csak a szabványok legfontosabb elemeit sajátítják el, hanem gyakorlati megoldásokat is tanulnak, amelyeket sok éves tapasztalatunk során gyűjtöttünk össze. Ezáltal a résztvevők nem csak elméleti tudással rendelkeznek, hanem olyan konkrét megoldásokkal is, amelyek valós helyzetekben alkalmazhatóak. (A képzésen résztvevők a FAR rendszerbe rögzítve lesznek, mint Tisztatéri koordinátor és program felelős továbbképzést végzettek!)

Tanúsítvány és vizsga


A képzés vizsgával zárul, amelynek sikeres teljesítése esetén a résztvevők tanúsítványt kapnak. Azok, akik a vizsgán 80%-ot vagy annál többet érnek el, a cég által regisztrált tanúsítványt kapnak. A 80%-ot el nem érő vizsga esetén a résztvevők részvételi igazolást kapnak. Az eredménytelenül vizsgázóknak lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására. 

Milyen módszerrel oktatunk?

Az előadások interaktív esettanulmányokkal és gyakorlati példákkal lesznek kiegészítve, hogy a rétvevők aktívan bevonódjanak a képzésbe és gyakorolhassák az elméleti ismereteket. 

Árajánlat kérése

A következő képzésre: ESD programfelelős


Kapcsolódó képzések, szolgálatások

Tisztatéri mérések, felügyelet